De Historische ritrapportage, die u kunt downloaden als een CSV vanaf de 'Inzichten' pagina, toont de datum/tijd altijd in UTC (bijvoorbeeld realizedStopArrival, realizedStopDeparture):

Is dat ongewenst, omdat dit niet de 'echte' Nederlandse tijd is? In Microsoft Excel kunt u alles gemakkelijk zelf aanpassen naar CET:

1. Open Excel
  2. Ga naar Gegevens-tab
  3. Klik bij "Gegevens ophalen en transformeren" op "Uit tekstbestand/CSV"
  4. Selecteer de historische ritrapportage
  5. Klik op Laden
  6. Alle tijden worden nu automatisch weergegeven in je lokale tijd