Het winkeldisplay krijgt binnenkort een update met handige verbeteringen en nieuwe features! Hieronder vind je een overzicht van wat je kunt verwachten en waar je op moet letten.

Eenmalige cookiemelding

De eerste keer dat je inlogt na de update krijg je eenmalig een cookiemelding. Het accepteren van cookies helpt ons om jouw gebruikerservaring in de toekomst te verbeteren, maar is geheel vrijblijvend.

Vernieuwde header met gebruikersinstellingen

De header (bovenste balk) van het winkeldisplay krijgt een update, waardoor deze naadloos aansluit bij de look-and-feel van onze andere applicaties. Door op je naam rechtsboven in deze nieuwe header te klikken, opent een menu van waaruit je jouw gebruikersinstellingen kan beheren. Hier kun je je naam en wachtwoord wijzigen, de taal van de applicatie aanpassen of je cookie-voorkeuren aanpassen.

Feedback

We zijn enthousiast over deze updates en hopen dat ze jouw ervaring met onze producten zullen verbeteren. Heb je vragen of feedback? We horen graag van je via support@simacan.com. Bedankt voor het gebruiken van onze applicatie en blijf onze kennisbank volgen voor meer updates!