Het aankomstdisplay krijgt binnenkort een update met handige verbeteringen en nieuwe features! Hieronder vind je een overzicht van wat je kunt verwachten en waar je op moet letten.

Uitgebreide filtermogelijkheden

De filteropties worden uitgebreid en het aankomstdisplay krijgt een handige filterkolom, waardoor alle filters op één plek beschikbaar zijn. Je kunt gemakkelijk meerdere filters tegelijk toepassen of met één klik alle filters verwijderen. Dit maakt het zoeken naar specifieke activiteiten of ladingdragers een stuk efficiënter.

Let op: als je een bookmark in je browser gebruikt waarin filters zijn opgeslagen, zul je eenmalig deze filters opnieuw moeten toepassen en de bookmark bijwerken.

Aanpasbare hoogte van het diagram

Bovenin het aankomstdisplay staat een diagram waarin snel kan worden gezien op welk tijdstip van de dag de meeste aankomsten te verwachten zijn. Je kunt de hoogte van dit diagram nu zelf instellen. Als je de pagina in de bookmarks van je browser opslaat, dan wordt bovendien ook de hoogte van het diagram onthouden.

Eenmalige cookiemelding

De eerste keer dat je inlogt na de update krijg je eenmalig een cookiemelding. Het accepteren van cookies helpt ons om jouw gebruikerservaring in de toekomst te verbeteren, maar is geheel vrijblijvend.

Vernieuwde header met gebruikersinstellingen

De header (bovenste balk) krijgt een update, waardoor deze naadloos aansluit bij de look-and-feel van onze andere applicaties. Door op je naam rechtsboven in deze nieuwe header te klikken, opent een menu van waaruit je jouw gebruikersinstellingen kan beheren. Hier kun je je naam en wachtwoord wijzigen, de taal van de applicatie aanpassen of je cookie-voorkeuren aanpassen.

Feedback

We zijn enthousiast over deze updates en hopen dat ze jouw ervaring met onze producten zullen verbeteren. Heb je vragen of feedback? We horen graag van je via support@simacan.com. Bedankt voor het gebruiken van onze applicatie en blijf onze kennisbank volgen voor meer updates!