Applicaties voor een desktop werkplek of muurscherm

Een aantal van de Simacan applicaties zijn ontwikkeld voor gebruik op een desktop werkplek, of kunnen worden geprojecteerd op een muurscherm voor snel overzicht. Hieronder vallen:

• de Control Tower,
  • Masterdata, en
  • het Simacan Arrivaldisplay for DCs.

Deze applicaties werken in een verscheidenheid aan browsers, maar Simacan levert uitsluitend support op de volgende browserversies. Dit betekent niet dat de applicaties niet werken op andere browsers of browserversies, maar wel dat daar geen ondersteuning op geboden wordt.

BrowsernaamVersie
Microsoft Edgealtijd de meest recente update
Google Chromealtijd de meest recente update
Mozilla Firefoxaltijd de meest recente update

Alle applicaties zijn ontworpen voor een minimale schermresolutie van Full HD (1920x1080).

Applicaties voor inzicht op locatie

Een aantal applicaties zijn ontwikkeld voor snel inzicht op locatie. Deze applicaties kunnen geopend worden op meer soorten devices, en daarbij behorende browsers. Deze applicaties omvatten:

• het Simacan winkeldisplay,
  • het Simacan Track&Trace Portal, en
  • het Simacan Routebook.

Simacan levert voor deze applicaties uitsluitend support op de volgende browserversies. Dit betekent niet dat applicaties niet werken op andere browsers of browserversies, maar wel dat daar geen ondersteuning op geboden wordt.

BrowsernaamVersie
Alle browsers in bovenstaande tabel voor desktop applicaties, plus:
Apple Safari for iOSaltijd de meest recente update, op telefoons en tablets van maximaal 2 jaar oud
Google Chrome for Androidaltijd de meest recente updateop telefoons en tablets van maximaal 2 jaar oud

App2Track Simacan-editie: de Simacan chauffeursapp

De Simacan chauffeursapp is een app voor mobiele telefoons, die werkt op Apple iOS en Google Android. Bij deze apps is het belangrijk dat altijd de laatste versie van de app en de laatste versie van het mobiele besturingssysteem wordt gebruikt.

De volgende mobiele besturingssystemen worden ondersteund:

DevicetypeVersie mobiel besturingssysteem
Apple iPhoneMinimaal iOS 10, bij problemen vragen wij altijd eerst naar de laatste iOS versie te upgraden.
Google AndroidMinimaal Android 7.0, bij problemen vragen wij altijd eerst naar de laatst beschikbare Android versie te upgraden.