Wil je ontvangers op een laagdrempelige manier informeren van de verwachte aankomst van hun levering? Dan kun je gebruik maken van de Simacan Track & Trace portal. Lees hieronder hoe het werkt.

Let op: Plaatjes zijn instelbaar en kunnen dus afwijken.

1. Planning informatie

Vanuit de planning is het mogelijk om bij een zending aan te geven of er een telefoon/mobiel nummer op de hoogte gesteld moet worden van de status van de levering.

2. Een link via SMS

Indien de info bekend is kan Simacan een link sturen per SMS naar de ontvanger.

3. De T&T portal

De ontvanger opent deze link en komt terecht op de T&T portal. Hier wordt de verwachte aankomsttijd continue geüpdatet op basis van de laatste informatie.

4. Code

Indien de Track & Trace code onbekend is wordt er de volgende pagina getoond:

5. Taal aanpassen

Rechtsboven in de pagina staan 3 puntjes. Door daar op te klikken wordt de optie zichtbaar om een taal te kiezen. Bij het openen van de Track & Trace portal kijkt Simacan standaard naar de taalinstellingen van de telefoon of PC.

6. Huisstijl toepassen

Het is mogelijk om de Track & Trace portal volledig in je eigen huisstijl op te zetten. Dit betekent:

• Je eigen logo
  • Je eigen kleuren
  • Je eigen plaatjes