Dit kwartaal zijn er weer verbeteringen geweest aan het Simacan platform. Hieronder lees je wat er nieuw is.

Januari

Ondersteuning van de Roemeense taal

Het is nu mogelijk om Roemeens te kiezen als taal in de gebruikersinstellingen van de Control Tower en in Masterdata gebruikersbeheer.

Verbeterde visuele indicatie bij verouderde aanrij- en wegrijroutes

In het Masterdata locatiebeheer scherm is de afwezigheid van ingetekende aanrij- en wegrijroutes niet langer weergegeven met een rood kruis. In plaats daarvan blijft het veld blanco wanneer geen route is ingetekend.

Specifiek wanneer Simacan kaartupdates doorvoert die invloed hebben op ingetekende aanrij- of wegrijroutes zullen deze vanaf nu weergegeven worden met een rode driehoek met een wit uitroepteken. Dit symbool geeft aan dat de route gecontroleerd moet worden en waar nodig opnieuw moet worden ingetekend.

Verbeterde weergave van planninguploads

In het Masterdata planningscherm zijn de bestandsnamen van planninguploads nu aangepast, zodat niet alleen het tijdstip van de upload zichtbaar is, maar ook het ritnummer van die upload. Hiermee kunnen uploads sneller teruggevonden worden.

Snelle verwijdering van een ingetekend geofence

Masterdata location management heeft nu een knop waarmee een ingetekend geofence snel verwijderd kan worden. Na het drukken op deze knop wordt het geofence hersteld naar de standaard cirkel.

Maart

Control Tower gebruikerservaring update

In Maart komt er een grote update naar de Control Tower die de gebruikerservaring voor dagelijks werk verbetert. Lees meer in dit artikel: Verbeterde Control Tower ervaring - Maart 2024.