Introductie en toegang

Inzichten is een pagina die u - als u de bijbehorende rechten heeft - kunt openen via het tab Inzichten.

NB: afhankelijk van uw rechten en (taal)instellingen kan dit er anders uit zien.

Het doel van de Inzichten pagina is alle rapporten te verzamelen over realisatiedata.  De twee standaard rapporten zijn:

1. De Kwaliteitsrapportage
  2. De Historische ritgegevens

U vindt hier mogelijk ook andere BI-rapportages waarover u de beschikking hebt, denk aan een Quicksight Dashboard. (De uitzondering is Tableau, dat maakt gebruik van een andere url.)

Heeft u deze pagina niet, maar zou u dat wel willen, neem dan contact op met uw key-user of CSM om dit te overleggen.

Mogelijke rapportages

Kwaliteitsrapportage

Eén van de mogelijk beschikbare rapportages is de zogenoemde Kwaliteitsrapportage. Middels deze functie kunt u via email een rapport in Microsoft Excel formaat ontvangen dat aangeeft hoe verschillende vervoerders in uw operatie hebben gepresteerd op het gebied van monitoring en realisatie in de Control Tower in een bepaalde tijdsperiode.

Zie De kwaliteitsrapportage voor meer informatie.

Historische ritgegevens

U kunt historische ritgegevens downloaden in CSV (komma-gescheiden waarden) formaat. Deze gegevens bevatten informatie over afgeronde ritten, inclusief data over de gerealiseerde tijden in een gekozen tijdsvenster. U kunt dit bestand vervolgens gemakkelijk automatisch verwerken of openen in een spreadsheet applicatie zoals Microsoft Excel.