Inzichten is een pagina die u - als u de bijbehorende rechten heeft - kunt openen via het menu rechtsboven.

In het Engels:

Of in het Nederlands:

NB: afhankelijk van uw rechten en (taal)instellingen kan dit menu er anders uit zien, zoals u ook al ziet aan deze twee voorbeelden.

Het doel van de Inzichten pagina is alle rapporten te verzamelen over realisatiedata.  De twee standaard rapporten zijn:

1. De Kwaliteitsrapportage
  2. De Historische ritgegevens

U vindt hier mogelijk ook andere BI-rapportages waarover u de beschikking hebt, denk aan een Quicksight Dashboard. (De uitzondering is Tableau, dat maakt gebruik van een andere url.)

Hebt u deze pagina niet, maar zou u dat wel willen, neem dan contact op met uw key-user of CSM om dit te overleggen.